fbpx

Om Ulrik Knap, Speciallæge i dermatologi (hudlæge)

Særlige kompetencer

Foruden en stor faglig indsigt og interesse i hudens sygdomme, deltager han aktivt i internationale, europæiske og nationale kurser og kongresser i plastikkirurgi og hudens sygdomme. Derudover har han gennem mange år været involveret i uddannelse, undervisning og forskning og er forfatter til en lang række videnskabelige publikationer og kliniske forsøg.

Avanceret behandling af akne ar

Er en af ganske få dermato-kirurger i Skandinavien, som foretager behandling af aknear på internationalt topniveau. Det omfatter subcision, TCA cross, mindre kirurgi i huden og laser-baserede behandlinger. Disse behandlinger er målrettet hver enkelt ar med udgangspunkt i en grundig hudanalyse og inddeling efter ar type.

“Alle akne ar kan forbedres. Nøglen til succes er at identificere den korrekte aknear typer og derefter match med den behandling, der giver de bedste resultater til pågældende aknear”

Specialist i diagnostik og behandling af hårtab

Har en stor faglig viden inden for årsag, diagnostik og behandling af hårtab. Af samme årsag har læge Ulrik Knap af flere omgange deltaget i danske nyhedsmedier om hår og hårtab. 

Hans kompetencer omfatter hårtransplantationer, PRP og medicinsk hårtabsterapi.

“Det vigtigste i enhver behandling af hårtab er at identificere årsagen til hårtabet. Når årsagen er fundet, kan jeg skræddersy et behandlingsforløb omfattende forskellige teknikker, der specifikt målretter sig årsagen til hårtabet. Det giver de bedste resultater.”

Perfektion

Er perfektionist.

“Min perfektionisme afspejler sig i mine klienters resultater. Jeg ønsker at kunne tilbyde den bedste rådgivning og behandling, såvel kirurgisk som medicinsk på et solidt fagligt grundlag med udgangspunkt i det individuelle behov. Det gælder uanset om jeg behandler aknear, hårtab eller noget helt tredje. Mit mål er at opnå det bedst mulige resultat for mine klienter. Det er afgørende for mit virke som æstetisk læge.” 

En prestigefyldt baggrund

Er uddannet læge ved Aarhus Universitet (6 år) og har en 1-årig forskeruddannelse fra det Lægevidenskabelige Fakultet i Aarhus. Efter afsluttet embedseksemen ved Aarhus Universitet har læge Ulrik Knap efterfølgende gennemført sin uddannelse til speciallæge (hudlæge) på Aarhus Universitetshospital og Odense Universitetshospital (yderligere 5 år). Aktuelt arbejder han på fuld tid i egen speciallægeklinik under navnet Alba Privatklinik.

Book en konsultation og få en skræddersyet behandlingsplan, der giver resultater på topniveau.

minoxidil

Vil du høre mere om, hvordan hudlæge Ulrik Knap kan hjælpe dig?

Kontakt klinikken for en konsultation. Har du spørgsmål inden du booker tid eller har du behov for hjælp til tidsbestilling, er du altid velkommen til at henvende dig helt uforpligtende til speciallægeklinikken.

Er du i tvivl om behandling og har du spørgsmål...? Skriv til Speciallæge Ulrik Knap