fbpx
Behandling af poser under øjnene og øjenlågsløft med laser - uden kirurgi

Laserbehandling af poser under øjnene, øjenlågsløft og rynker omkring øjnene

Af Ulrik knap, speciallæge, md, Specialist i laser

Som hudlæge har jeg bl.a. specialiseret mig i behandling med laser. Når du modtager laserbehandling mod rynker og løs hud, udføres din behandling af mig personligt. Som speciallæge er det også mig, der vejleder og planlægger dit behandlingsforløb.

Poser under øjnene, tunge øjenlåg og dybe rynker omkring øjnene giver let et træt og uoplagt udseende. I de fleste tilfælde kan dette behandles helt uden kirurgi, nål og tråd. Løsningen kan nemlig være at stimulere hudens egen dannelse af nye elastiske fibre ved hjælp af laser omkring øjnene, hvorved huden opstrammes helt naturligt og uden at efterlade ar. 

Med 2-3 behandlinger opnås som en god regel, at huden kommer til at se 10 år yngre ud. Det bedste ved det hele er, at resultatet holder i årevis!

Som speciallæge i dermatologi (hudlæge) er jeg en af de få speciallæger i Danmark, der foretager denne type laser behandling.

OBS: De fleste vælger behandling med fraktioneret CO2 laser af hele ansigtet, da dette både omfatter øvre øjenlåg, poser og løs hud under øjnene, pande, kinder, næse og hage. Du opnår dermed en ensartethed og foryngelse af hele huden. 

Før og efter laserbehandling af poser under øjnene - Hudlæge Ulrik Knap

I videoen viser jeg, hvordan jeg behandler løs og slap hud med laser.

Hvordan foregår en laserbehandling af slap hud under øjnene (poser under øjnene)?

Årsagen til løs hud omkring øjnene er, at de elastiske fibre i huden med alderen bliver slappe. Derved mister huden sin elasticitet og spændstighed. Hudens elasticitet kan genoprettes ved hjælp af laser med et behandlingsforløb bestående af typisk 2-3 behandlinger.

I videoen fortæller jeg mere omkring behandlingen og viser dig, hvordan jeg udfører en laserbehandling af slap hud under øjnene.

Hvordan virker fraktioneret CO2 laser?

Som speciallæge i dermatologi behandler jeg bl.a. poser under øjnene og tunge øjenlåg med fraktioneret CO2 laser. Resultatet holder i årevis.

Ved laserbehandlingen rettes et meget tyndt strålebundt af energirigt lys ind mod huden. Ved hjælp af en scanner kan man styre, hvordan laseren afsætter energi i huden, sådan at laseren kun behandler udvalgte punkter i huden, mens den omkringliggende hud forbliver ubehandlet. Denne laser-teknologi kaldes “fraktioneret”, fordi kun en “del” af huden behandles.

Ved behandlingen dannes et gitter-formet mønster bestående af mange små punkter i huden. For hvert punkt omdannes lyset fra laseren til varme, hvorved der sker en lokal fordampning af hudens vandmolekyler. Det har en umiddelbar og opstrammende effekt. 

Laserlyset stimulerer samtidig hudens nydannelse af bindevæv og elastiske fibre. Denne effekt viser sig gradvist over nogle uger til få måneder, efterhånden som der dannes nye elastiske fibre i huden. Resultatet efter behandlingen kommer dermed gradvist.

Før og efter fraktioneret CO2 laser af løs hud - Hudlæge Ulrik Knap

Vi tilbyder at ringe dig op helt gratis og uforpligtende før din forundersøgelse

Har du behov for at høre nærmere om behandling med fraktioneret CO2 laser, før du beslutter dig for at bestille tid til en forundersøgelse hos os, så tilbyder vi at ringe dig op – helt gratis og uforpligtende.

Behandling af poser under øjnene og øjenlågsløft med laser - uden kirurgi

Hvordan opnås det bedste resultat? 

Et behandlingsforløb bestående af 2-3 behandlinger er relevant i langt de fleste tilfælde. Ved at gentage behandlingen hver 4.-12. uger opnås nemlig en endnu kraftigere stimulation af kollagen og elastiske fibre. Det er afgørende for at opnå markante resultater. 

Tre behandlinger er i reglen det antal behandlinger, der får huden til at se 10 år yngre ud. Det endelige resultat ser du ca. 4-5 måneder efter din sidste behandling.

En laserbehandling af øjenlåg og øjenomgivelserne er til dig, som har: 

  • Et træt og uoplagt udseende omkring øjnene 
  • Poser under øjnene 
  • Rynket og løs hud omkring øjnene

Forundersøgelse

En behandling med laser begynder altid med en forundersøgelse hos mig. 

I forbindelse med forundersøgelsen undersøger jeg huden omkring dine øjne og foretager en overordnet vurdering af, om en laserbehandling er god til dig. Jeg gennemgår også behandlingsforløbet sammen med dig samt forløbet efter laserbehandlingen.  

Behandlingen

På dagen for din laserbehandling møder du ind i klinikken på det aftalte tidspunkt. Sørg for at møde uden makeup og mascara. 

Inden behandlingen skal du først sidde med en bedøvecreme, som påføres øjenomgivelserne. Bedøvecremen skal virke i 40-60 minutter, før behandlingen kan udføres. Når huden derefter er bedøvet, kan behandlingen gå i gang. Under laserbehandlingen føles en varme eller et let ubehag i huden, som tolereres af de fleste.

Du må gerne indtage lidt smertestillende medicin 60 min før din behandling. Medicinen får du i håndkøb på apoteket.

Behandling af poser under øjnene og øjenlågsløft med laser - uden kirurgi

Vil du høre mere om, hvordan hudlæge Ulrik Knap kan hjælpe dig?

Kontakt klinikken for en konsultation. Har du spørgsmål inden du booker tid eller har du behov for hjælp til tidsbestilling, er du altid velkommen til at henvende dig helt uforpligtende til speciallægeklinikken.

Behandling af poser under øjnene og øjenlågsløft med laser - uden kirurgi

Efter behandlingen

Lige efter din behandling ser huden behandlet ud, er lidt rød og kan væske lidt. Huden kan også føles varm og lidt stram. Der ses en overgang til ubehandlet hud. Huden ser normal ud igen efter ca. 4-6 dag.

Det endelige resultat ser du 4-5 måneder efter din sidste behandling.

Dit behandlingsforløb med CO2 laser

Inden din behandling skal jeg først se dig til en obligatorisk forundersøgelse. Her har du mulighed for at sætte ord på, hvad du ønsker forbedret og jeg gennemgår behandling og efterforløb sammen med dig.

Med baggrund i min ekspertise i alle typer rynkebehandlinger, kan du være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling, jeg giver dig.

Behandlingstid

2-3 behandlinger á 20-25 minutter over 3-6 måneder

Restitutionstid

Helingen varer 4-6 dage

Resultat

Det færdige resultat ser du ca. 4-5 måneder efter sidste behandling

Holdbarhed

Resultatet holder i årevis

minoxidil

Hvorfor vælge behandling hos Speciallæge Ulrik Knap?

  • Høj faglig ekspertise
  • Tryghed omkring din behandling
  • Gennemsigtighed (du ved præcis, hvem din behandler er)
  • Rådgivning og vejledning af speciallæge
  • Har du spørgsmål, før som efter din behandling, er det mig, du retter henvendelse til og får svar af.
  • Efterkontrol hos mig som speciallæge er inkluderet i dit behandlingsforløb
minoxidil

Sådan booker du tid

Ønsker du at reservere tid til forundersøgelse, kan du nemt og hurtigt booke tid online her.

Har du behov for hjælp til at bestille tid eller spørgsmål før du beslutter dig for at bestille tid, så kan du hente hjælp her.

Jeg glæder mig til at se dig

Da det for nogle kan være rart at have en at dele oplevelsen med, er du velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle til konsultationen.

Varmeste hilsner

Behandling af poser under øjnene og øjenlågsløft med laser - uden kirurgi

Speciallæge i dermatologi, Ulrik Knap, MD, Specialist i Laserbehandling

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes pr. telefon - gratis og helt uforpligtende