fbpx
Laserbehandling af rynker og løs hud

Laserbehandling af rynker samt løs og slap hud

Af Ulrik knap, speciallæge, md, Specialist i laser

Som hudlæge har jeg bl.a. specialiseret mig i behandling med laser. Når du modtager laserbehandling mod rynker og løs hud, udføres din behandling af mig personligt. Som speciallæge er det også mig, der vejleder og planlægger dit behandlingsforløb.

Fraktioneret CO2 laser er uden sammenligning den mest effektive laser til at reducere rynker og opstramme løs og slap hud. Som speciallæge i dermatologi (hudlæge) anvender jeg bl.a. metoden til at behandle:

 • løs og slap hud omkring øjnene
 • rynker og løs hud i ansigtet
 • grove rynker omkring munden
 • uens pigmentering
 • solskader

Med 2-3 behandlinger opnås som en god regel, at huden kommer til at se 10 år yngre ud. Det bedste ved det hele er, at resultatet holder i årevis!

Hvilke områder kan behandles med laser

OBS: De fleste vælger behandling med fraktioneret CO2 laser af hele ansigtet, da dette både omfatter øvre øjenlåg, poser og løs hud under øjnene, pande, kinder, næse og hage, men vi har efterhånden flere og flere patienter, der også efterspørger behandling af ansigtet sammen med halsen og brystpartiet. Du opnår dermed en ensartethed og foryngelse af hele huden. 

Områder, der oftest behandles hver for sig eller sammen:
 • øjenomgivelser
 • ansigt
 • hals 
 • halsudskæring og øvre bryst
Før og efter laserbehandling af poser under øjnene - Hudlæge Ulrik Knap

I videoen viser jeg, hvordan jeg behandler løs og slap hud med laser. Her er der tale om en kraftig laserbehandling med helingstid på 5-6 dage, som alternativ til ‘CO2 Lite Laser’, hvor vi går efter kortere helingstid (3-4 dage).

Hvordan foregår behandlingen?

Behandling med fraktioneret CO2 laser foregår i lokalbedøvelse vha. en bedøvecreme, som påføres huden ca. 1 time før din behandling. Når bedøvelsen virker, kan vi gå i gang med din behandling. En behandling af et ansigt tager i reglen 30-45 min., mens behandling af ansigt, hals og halsudskæringen tager 60-90 min.. Når behandlingen er overstået, påføres en beroligende salve på huden.

Helingstiden varierer fra 3-4 dage (‘CO2 Lite Laser’) op til 5-6 dage, som vist i videoen.

Hvad gør behandlingen?

Laserbehandlingen giver en overfladisk fornyelse af huden, så uens pigmenter, ujævnheder og solskader reduceres. Laseren stimulerer samtidig dannelsen af kollagen og elastiske fibre i de dybere lag i huden, som tilsammen giver en reduktion af rynker og en opstramning af huden, som holder i årevis.

Behandling med fraktioneret CO2 laser er dermed det oplagte valg til bl.a. at opstramme løs hud omkring øjnene, reducere rynker samt at forbedre ujævnheder i huden.

Laserbehandling af rynker og løs hud

Vi tilbyder at ringe dig op helt gratis og uforpligtende før din forundersøgelse

Har du behov for at høre nærmere om behandling med fraktioneret CO2 laser, før du beslutter dig for at bestille tid til en forundersøgelse hos os, så tilbyder vi at ringe dig op – helt gratis og uforpligtende.

Fraktioneret CO2 laser

Ved fraktioneret CO2 laserbehandling rettes et meget tyndt strålebundt af energirigt lys ind mod huden. Ved hjælp af en scanner kan man styre, hvordan laseren afsætter energi i huden, sådan at laseren kun behandler udvalgte punkter i huden, mens den omkringliggende hud forbliver ubehandlet. Denne laser-teknologi kaldes “fraktioneret”. 

Resultatet er, at laseren afsætter lysenergi i adskillige små punkter i huden, så der dannes et fint gitter-formet mønster i huden. For hvert punkt omdannes lyset fra laseren til varme, hvorved der sker en lokal fordampning af hudens vandmolekyler. Det har en umiddelbar og opstrammende effekt.

 

Mængden af energi, der afsættes i hvert punkt, samt afstanden mellem de enkelte punkter afstemmes med dig alt efter, hvor kraftig en effekt du ønsker samt ‘nedetid’ efter behandlingen (dvs. hvor længe du må se behandlet ud efter behandlingen).

Hvordan opnås det bedste resultat?

Et behandlingsforløb bestående af 2-4 behandlinger (i gennemsnit 3) er relevant i langt de fleste tilfælde. Ved at gentage behandlingen hver 4.-12. uger opnås en endnu kraftigere stimulation af kollagen og elastiske fibre. Det er afgørende for at opnå markante resultater. 

 

Tre behandlinger er i reglen det antal behandlinger, der får huden til at se 10 år yngre ud. Det endelige resultat ser du ca. 4-5 måneder efter din sidste behandling.

Før efter CO2 laser - Hudlæge Ulrik Knap

Dit behandlingsforløb med CO2 laser

Inden din behandling skal jeg først se dig til en obligatorisk forundersøgelse. Her har du mulighed for at sætte ord på, hvad du ønsker forbedret og jeg gennemgår behandling og efterforløb sammen med dig.

Med baggrund i min ekspertise i alle typer rynkebehandlinger, kan du være helt tryg ved den faglige anbefaling og behandling, jeg giver dig.

Behandlingstid

2-4 behandlinger á 30-60 minutter over 3-6 måneder

Restitutionstid

Helingen varer 3-6 dage

Resultat

Det færdige resultat ser du ca. 4-5 måneder efter sidste behandling

Holdbarhed

Resultatet holder i årevis

minoxidil

Hvorfor vælge behandling hos Speciallæge Ulrik Knap?

 • Høj faglig ekspertise
 • Tryghed omkring din behandling
 • Gennemsigtighed (du ved præcis, hvem din behandler er)
 • Rådgivning og vejledning af speciallæge
 • Har du spørgsmål, før som efter din behandling, er det mig, du retter henvendelse til og får svar af.
 • Efterkontrol hos mig som speciallæge er inkluderet i dit behandlingsforløb

Sådan booker du tid

Ønsker du at reservere tid til forundersøgelse, kan du nemt og hurtigt booke tid online her.

Har du behov for hjælp til at bestille tid eller spørgsmål før du beslutter dig for at bestille tid, så kan du hente hjælp her.

Jeg glæder mig til at se dig

minoxidil

Da det for nogle kan være rart at have en at dele oplevelsen med, er du velkommen til at medbringe en ven, veninde eller ægtefælle til konsultationen.

Varmeste hilsner

Laserbehandling af rynker og løs hud

Speciallæge i dermatologi, Ulrik Knap, MD, Specialist i Laserbehandling

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes pr. telefon - gratis og helt uforpligtende