fbpx
Online booking

ONLINE BOOKING & PRISER

Af Ulrik knap, læge, md, Specialist i laser & acne ar

At behandle aknear er og har altid været et fagområde for dygtige specialister. Det er et vanskeligt område inden for lægevidenskaben, som kræver både viden, ekspertise, erfaring og en palette af forskellige behandlingsteknikker for at opnå de bedste resultater for patienten.

Ved at kombinere forskellige metoder - når det er relevant - er den eneste måde at opnå de bedste resultater og den højeste succesrate. Det er en af grundene til, at mange patienter søger min hjælp for at få behandlet deres aknear af mig personligt.

Det starter med en uforpligtende forundersøgelse

Ønsker du en professionel vurdering af Hudlæge, speciallæge i hudsygdomme, Ulrik Knap, booker du tid til en uforpligtende vurdering her på siden.

Du finder også alle Priser i booking-modulet under “Vælg en ydelse” her på siden. 

Vælg Klinik:

Under “Vælg gruppe” kan du vælge den klinik, hvor du ønsker at booke tid til. Systemet er forudindstillet til Aarhus, men du kan også vælge f.eks. København. 

 

Priserne er gældende fra 23. Maj 2019.  Prisen inkluderer moms. Pga. den lovbestemte patientforsikringsordning med virkning fra 2013 er alle patientbetalinger underlagt et patientforsikringsgebyr på aktuelt 7%. Dette gebyr skal således tilføjes til alle angivne priser. Til gengæld er alle vores patienter forsikret under den offentlige Patienterstatning.

Vil du høre mere om, hvordan hudlæge Ulrik Knap kan hjælpe dig?

Kontakt klinikken for en konsultation. Har du spørgsmål inden du booker tid eller har du behov for hjælp til tidsbestilling, er du altid velkommen til at henvende dig helt uforpligtende til speciallægeklinikken.