fbpx
Henvendelse vedrørende ar

Spørgsmål & svar vedrørende
behandling af ar

I speciallægeklinikken foretager Speciallæge Ulrik Knap behandling af ar samt ar efter akne. Få svar på de mest almindelige spørgsmål her på siden.

Anvend dropdown-menuen herunder:

Du er meget velkommen til at bestille tid online.

Har du behov for hjælp til at bestille tid, så kan du hente hjælp til tidsbestilling her.

Uanset sværhedsgrad samt typen af dine aknear, vil jeg som udgangspunkt altid kunne hjælpe dig. Behandling af aknear er ét af mine specialområder som hudlæge, som jeg har valgt særligt at dygtiggøre mig i. I klinikken foretager jeg korrektion af aknear med følgende metoder, herunder TCA cross, subcision, CO2 laser og kirurgisk udstansning af ar
Jeg laver dog altid en særskilt behandlingsplan til hver enkelt patient på baggrund af ar typen. Aknear analyse foretages bedst ved, at jeg har dig siddende foran mig, så jeg har mulighed for både at se, hvordan arrene ser ud i direkte og indirekte belysning, hvordan de arter sig overfor mimik, underliggende artråde samt dybde m.fl.

Du er meget velkommen til at bestille tid online.

Har du behov for hjælp til at bestille tid, så kan du hente hjælp til tidsbestilling her.

Prisen på et behandlingsforløb er meget varierende fra patient til patient, hvilke ar-typer der er tale om, hudtyper, dine ønsker for forløbet, valg af behandlingsmetoder m.v. Det kan jeg meget bedre vejlede dig om ifbm. en konsultation hos mig.

Du kan dog få en ide om klinikkens priser under fanen “Book tid & Priser”, hvor du også har mulighed for at bestille tid online til en indledende forundersøgelse hos mig. 

Har du behov for hjælp til at bestille tid, så kan du hente hjælp til tidsbestilling her.

Aknear kan godt behandles, selvom du stadigvæk har tendens til akne. Har du meget svær akne, vil jeg dog foreslå, at vi først får helt styr på din akne. Det skyldes, at nye bumser kan risikere at give nye ar.

For at få min vurdering, er du meget velkommen til at reservere en tid hos mig, hvor jeg undersøger din hud og lægger en plan sammen med dig for behandling af dine ar og/eller akne.

Du bestiller tid online her. Har du behov for hjælp til at bestille tid, så kan du også hente hjælp til tidsbestilling her.

Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål, vil det i langt de fleste tilfælde være bedst, at jeg ser dig til en forundersøgelse. Som speciallæge har jeg bl.a. ekspertise i behandling af ar – såvel kirurgisk med nål og tråd som med laser, TCA cross og subcision.

I forbindelse med din forundersøgelse foretager jeg en grundig undersøgelse af dine ar for på den måde at lave den mest optimale behandlingsplan til dig, der er specifikt målrettet hver enkelt ar.

Du er derfor meget velkommen til at reservere en tid til forundersøgelse hos mig. Du bestiller tid her. Har du behov for hjælp til at bestille tid, så kan du hente hjælp til tidsbestilling her.